Weekendshopping

Nu zaterdag 23/02 & zondag 24/02

Genieten in alle comfort

Bedieningspaneel

Softub Spa Whirlpool comfort

Het Softub bubbelbad heeft een eenvoudig bedieningspaneel, waarop u snel en makkelijk de gewenste temperatuur, de intensiteit van de waterstralen van de hydrojets en het gewenste lichtspel kan instellen.

Op dit waterdichte en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kan u alle functies van het bubbelbad eenvoudig in- en uitschakelen.

De geïntegreerde jet-knop is verbonden met een tijdschakelaar die u automatisch 20 minuten bubbelplezier geeft.


Hydrojets

Softub Spa Whirlpool comfort

Afhankelijk van het model beschikt de Softub over 4, 5 of 7 hydrojets, die individueel instelbaar zijn qua massagesterkte en/of waterstraalrichting.

Door een optimale positionering van de hydrojets bepaalt u zelf op welke wijze u wilt genieten van uw massage: zachte bubbels of een krachtige massage, waarbij uw bloedsomloop extra gestimuleerd wordt.

Dit alles resulteert in een wellness op maat, afhankelijk van uw behoeften.


SoftSparkle™ Multi-Color LED Light

Softub Spa Whirlpool comfort

De modellen Legend en Resort zijn voorzien van LEDs waarmee u van een waar lichtspektakel kan genieten. De LEDs worden geactiveerd met een druk op de knop van het bedieningspaneel.

Als lichtspel hebt u keuze uit de volgende mogelijkheden: spectrum, sunset/sunburst, magenta fade, tidal fade, afterburner fade of color burst. Het is uiteraard ook mogelijk om individuele kleuren te kiezen: wit, rood, groen of blauw.

Er is een geschikte kleurencombinatie voor elke stemming!


Verschillende zitposities

Softub Spa Whirlpool comfort

In tegenstelling tot andere bubbelbaden heeft het Softub bubbelbad geen voorgevormde zitplaatsen. Dit gegeven zorgt er samen met zijn ronde vorm en zachte afronding van de hoek tussen de zijwand en de bodem voor dat u zich in de Softub vrij kan bewegen, met oneindig veel zit-, leun- en ligposities tot gevolg.

Zo kan u uw hele lichaam laten genieten van een massage, wanneer en hoe u dat wenst.